تاریخ زبان انگلیسی
قسمت دوم
امپراتوروری روم در حدود سالهای 400 میلادی تضعیف و به دو پاره شرقی و غربی تقسیم گردید. بخش غربی به سرعت رو به اضمحلال رفت و به دنبال خروج آنها، اقوام ژرمن تباری به نامهای آنگل، ساکسون و جوت به سرزمینهای بریتانیا مهاجرت کردند و در نژاد سلتی قدیم ادغام شدند و یا آنها را به سرزمینها شمالیتر کوچ دادند. آنگلها که بزرگترین طایفه را تشکیل میدادند جزیره را ْآنگلند یعنی سرزمین آنگلها نامیدند و زبانی که با آن صحبت میکردند نیز به تدریج انگلیش یا به زبان ما انگلیسی نامیده شد.
زبان انگلیسی از این پس مدام دچار تغییر و تحول بود. اول از همه با زبان سلتی قدیم اشتراکاتی پیدا کرد و بعد از آن هرگاه انگلستان دستخوش تاخت و تاز مهاجمین میگردید، زبانش نیز از این حملات مصون نمیماند. در ابتدا اقوام اسکاندیناوی و پس از آنها مردمی از شمال فرانسه به این کشور حمله کردند و هر کدام دهههای متوالی بر انگلستان حکومت نمودند. به تبع آن بود که انگلیسی در ابتدا با زبانهای اسکاندیناوی و بعد از آن زبان فرانسوی آمیختگیهایی پیدا کرد. اما با وجود این تحولات استقلال انگلیسی همواره حفظ شد و با جذب و افزودن بر دایره لغات از زبانهای دیگر امروزه به مفصلترین زبان دنیا تبدیل شده است که تعداد لغات آن فراتر از 500 هزار کلمه است. تاریخچه زبان انگلیسی را اجمالا میتوان در سه دوره انگلیسی کهن، انگلیسی میانه و انگلیسی امروزی طبقه بندی کرد.
انگلیسی کهن (1100-450 میلادی)
این زبان که نام دیگر آن زبان آنگلو-ساکسون بوده، میان اقوام مهاجر ژرمن فوقالذکر رواج داشته است. از خانواده زبانهای هندو-اروپایی بوده و همخانواده زبانهای آلمانی، هلندی و اسکاندیناوی است. مهمترین دستنوشتهای که از آن تاریخ و به زبان انگلیسی کهن بهجا مانده، حماسه بیووولف است. این حماسه دلاوریهای پادشاهی دانمارکی و مبارزاتش علیه اژدها و دیوان را شرح میدهد. متن بیووولف اما برای خواننده امروزی خوانا نیست و تفاوتهای بسیار زیادی با انگلیسی امروزی دارد.
#زبلن_انگلیسی
#زبان
#زبان_خارجی
#زبانانگلیسی
#زبان_دوم
#انگلیسی
#انگلیسی_آسان
#انگلیسی_روزانه
#انگلیسی_آنلاین
#انگلیسی_فارسی
#انگلیسی_سریع
#آموزشزبانانگلیسی
#زبانانگلیسی
#آموزش_زبان_انگلبسی
#یادگیری_زبان
#یادگیری
#یادگیری_زبان_انگلیسی
#یادگیری_انگلیسی
#انگلیسی_کاربردی
#انگلیسی_روزانه
#انگلیسی_رایگان
#انگلیسی_آمریکایی
#english
#englishteacher
#englishlearning
#englishlanguage
#englishidioms
#engاishvocabulary
#englishclass
#englishgramer
#englishonl